The Pizza Show

Gepubliceerd op 20 november 2023 om 19:25

Afgelopen weekend zijn we naar de Pizza Show geweest in Den Haag. Dit is een unieke pizza ervaring op een historische plek, dit keer in de Oude Kerk Scheveningen.


Het begon allemaal met de geliefde traditionele pizza party’s in hun geboorteplaats in Italië. Waar vrienden, familie, muziek en de béste pizza’s een avondvullend-programma waren. The Pizza Show is een pop-up pizza ervaring in een prachtige unieke locatie. Je zit met z'n allen aan lange tafels, krijgt een vijf gangen diner van de beste pizzaioli van over de hele wereld en er wordt gezongen en gedanst.


Er hangt wel een prijskaartje aan (77eu pp exclusief drank), maar wij vonden het een bijzondere en leuke ervaring! Het eten was lekker, de sfeer heel gezellig, er was muziek en wat entertainment. Er was een Italiaanse zanger, opera zanger en een pizza performer.

Je reserveert van te voren voor een bepaald aantal personen en wordt ingedeeld aan lang tafels. Het idee is door met elkaar gezellig te eten en 'come as a stranger, leave as a friend'. Ik vond het echt een hele leuke ervaring!

 

↬ Vooraf via de website reserveren
↬ Locaties en data verschillen, reserveer ruim van te voren!
↬ Er zijn vegetarische en vegan opties, geef dit van te voren bij hen aan. Glutenvrij is helaas geen optie.
↬ Veel locaties zijn midden in de stad waardoor parkeren lastig kan zijn, het is raadzaam om met het ov of de fiets te komen.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.