Martin's Patershof, Mechelen

We gaan een weekendje samen weg naar Mechelen en verblijven bij Martin's Paterhof. We vinden het leuk om bijzondere overnachtingen te doen en Martin's Paterhof valt zeker ook in deze categorie. Het is namelijk een oud klooster/ kerk uit 1863 wat omgebouwd is tot hotel en deze elementen zie je overal in het hotel terug door bijv. prachtige ramen, de ronde vormen, grote zuilen, maar ook bijv. de aankleding. Er zijn verschillende opties mogelijk qua kamers, maar bij de meeste kamers zie je de elementen wel terug, check de website, ook voor beschikbaarheid en prijzen (wordt overigens ook op veel andere websites aangeboden zoals booking.com, trivago, expedia, etc.).

Lees meer »

Nieuwvliet-Bad, Zeeland

We verblijven bij Beach Resort Nieuwvliet-Bad van Roompot. Ik vind de beachy huisjes altijd erg leuk (zoals ook in Ameland vorig jaar) en voor mij hoeft het niet heel groot te zijn: als het maar netjes en modern is.  Wij verblijven dit keer daarom in een 'Tiny House' met strand look. 

Lees meer »

Kamperland, Zeeland

Vouwwagen testen! Mijn ouders hebben nog een vouwwagen staan en de vraag is of wij deze willen overnemen. Voor de zomer hebben we al een vakantie geboekt staan dus we maken er een weekendje van en gaan naar Roompot Beach Resort.

Lees meer »

Nhow, Rotterdam

We zijn samen een nachtje weg en verblijven in het mooie Nhow, Rotterdam. Het is een heel fijn hotel, aan het water op de Wilhelminapier. We hebben gekozen voor kamer met uitzicht op de Erasmusbrug. Ondanks dat we helaas slecht weer hebben, is het uitzicht alsnog fantastisch! Je ziet de Maas, de Erasmusbrug en de skyline van Rotterdam. Het wordt hier ook wel Manhattan aan de Maas genoemd. De ramen in de kamer lopen van de vloer tot het plafond waardoor je niet om het uitzicht heen kan. 

Lees meer »