Nhow, Rotterdam

Gepubliceerd op 22 november 2020 om 10:50

We zijn samen een nachtje weg en verblijven in het mooie Nhow, Rotterdam. Het is een heel fijn hotel, aan het water op de Wilhelminapier. We hebben gekozen voor kamer met uitzicht op de Erasmusbrug. Ondanks dat we helaas slecht weer hebben, is het uitzicht alsnog fantastisch! Je ziet de Maas, de Erasmusbrug en de skyline van Rotterdam. Het wordt hier ook wel Manhattan aan de Maas genoemd. De ramen in de kamer lopen van de vloer tot het plafond waardoor je niet om het uitzicht heen kan. 

 

Het hotel en de kamers zijn modern, luxe en netjes. We zitten midden in de coronatijd waardoor er wat beperkingen zijn. Hierdoor kunnen we niet heel veel in de stad, wat jammer is, maar wandelen wat langs de Maas. We kunnen in het restaurant van het hotel avondeten, maar kiezen ervoor om wat te halen bij de naast gelegen Happy Italy en dit op de kamer te eten (dat kan wel), want we hebben prachtig uitzicht! Eerlijk is eerlijk het is beperkt in wat allemaal kan, maar we vinden het ook wel weer wat hebben. Pizza en pasta op de hotelkamer knus met z'n tweeën hebben we nog nooit gedaan.. We slapen heerlijk en worden weer wakker met prachtig uitzicht, het is nu wat helderder en droger weer waardoor het uitzicht nóg mooier is. Ik krijg er geen genoeg van. Je ziet de stad langzaam wakker worden en de stille straten worden langzaam aan weer wat levendiger. We hebben tijdsloten voor het ontbijt, want mogen niet met teveel mensen tegelijk aanwezig zijn, maar dat is prima. Vanuit de ontbijtzaal (waar je ook een drankje evt. kan doen overdag/ 's avonds) kijk je ook uit op de Maas. Het ontbijt was echt super! Geen standaard ontbijt en voor ieder wat wils.


We hebben genoten van dit verblijf, ondanks de beperkingen. Mocht je naar Rotterdam willen, dan zou ik dit hotel zeker aanraden! Let wel op welke kamer/ welk uitzicht je boekt. 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.