Nieuwvliet-Bad, Zeeland

Gepubliceerd op 5 maart 2023 om 23:10

We verblijven bij Beach Resort Nieuwvliet-Bad van Roompot. Ik vind de beachy huisjes altijd erg leuk (zoals ook in Ameland vorig jaar) en voor mij hoeft het niet heel groot te zijn: als het maar netjes en modern is.  Wij verblijven dit keer daarom in een 'Tiny House' met strand look. 

 

Bij aankomst was het prachtig weer,  we waren wat vroeger (inchecken pas vanaf 16.00 met een code die we via de mail hebben ontvangen) en hebben daarom nog even heerlijk in de zon op het terras gezeten. We wilden dit graag bij het huisje voortzetten,  maar helaas,  de voorkant en daarmee het terras lag in de schaduw en dát is echt te koud nu..  Ruilen met een huisje aan de overkant die dit wel had was helaas niet mogelijk,  park was volgens hen volgeboekt.. Tip: let hier dus evt. op bij reserveren (note-to-self)

 

We vonden Zeeland vorig jaar erg leuk en waren op zoek naar een bestemming waarbij de hond ook mee kon.  We hebben dus vooral veel gewandeld in de omgeving (verschillende stranden en duinen zoals de verdronken zwarte polder, het Zwin met loslopende koeien,  vuurtoren van Breskens). Verder lekker geluncht bij 'Ons Dagelijks Kost' in Breskens (tip) en gegeten bij Cadzand-Bad, opgewarmd met warme chocomel van Strandpaviljoen Woest 17 (tip: Woeste Chocomel), in de zon gezeten met lekkere drankjes en hapjes bij de Zeemeeuw,  een dagje naar Berkenhof Tropical Zoo (zie andere blog, erg leuk), zwembad, binnenspeeltuin en minidisco onveilig gemaakt, gevliegerd, speurtochten gedaan,  etc.

 

We hebben een heerlijke week gehad!  Het huisje zelf vonden we heel leuk! Ruim zat (niet heel tiny dus), was schoon, alleen had wat mankementen zoals uitstekende schroeven, lichten die niet goed werkten waarna na melding iemand zou komen,  maar we de hele week niet gezien hebben.. 

De omgeving is erg leuk, maar vooral veel natuur, niet heel veel vermaak in de zin van plekken/ uitjes om heen te gaan. En nu was het rustig, aan de aantal (nu lege) campingplekken, vele hotels vlakbij denk in in de zomer wel heel erg druk..

Op de terugweg zijn wij via Antwerpen gereisd. Dit was maar 20min om rijden voor ons, dus hebben nog een dagje citytrip gedaan!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.