Martin's Patershof, Mechelen

Gepubliceerd op 22 oktober 2023 om 22:19

We gaan een weekendje samen weg naar Mechelen en verblijven bij Martin's Paterhof. We vinden het leuk om bijzondere overnachtingen te doen en Martin's Paterhof valt zeker ook in deze categorie. Het is namelijk een oud klooster/ kerk uit 1863 wat omgebouwd is tot hotel en deze elementen zie je overal in het hotel terug door bijv. prachtige ramen, de ronde vormen, grote zuilen, maar ook bijv. de aankleding. Er zijn verschillende opties mogelijk qua kamers, maar bij de meeste kamers zie je de elementen wel terug, check de website, ook voor beschikbaarheid en prijzen (wordt overigens ook op veel andere websites aangeboden zoals booking.com, trivago, expedia, etc.).

 

Buiten zie je al de prachtige kerk en mooie mozaïek boven de ingang. De hal is vrij 'standaard', maar rechtdoor zie je de eetzaal. Het is hier heel hoog, met mooie bogen en een altaar, heel bijzonder! We overnachten in een 'great plus'/ 'deluxe' tweepersoonskamer (let op, verschillende websites gebruiken verschillende termen). Het is een ruime kamer met een queensize bed, aparte wc en badkamer met bubbelbad. Het is al donker als we inchecken, hierdoor zien we wel de contouren van het mooie raam met glas in lood, maar hebben nog niet echt een beeld. Wel de mooie bogen en stukjes zuil. Het is een mooie kamer!
De volgende ochtend zien we ook het prachtige raam en gaan na het ontbijt een rondje door het hotel en zien hier ook een klein binnen plaatsje, andere prachtige ramen etc.

 

↬ Check in 15.00, check out 11.00

↬ Parkeren is mogelijk onder het hotel, beperkt aantal plekken, voor 30 eu per nacht (auto max 2m hoog)

↬ Honden zijn niet toegestaan.

 

Voor activiteiten en tips over Mechelen, check Mechelen, België

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.