HUP, Eindhoven

Gepubliceerd op 7 mei 2024 om 10:55

Hotel Hup Eindhoven

Dit superleuke familiehotel ligt in Mierlo, vlakbij Eindhoven. Ga hier niet heen als je niet van activiteiten en/of sport houdt, want daar kan je hier niet omheen. Met tal van activiteiten is plezier hier wel verzekerd!

 

Denk aan een glijbaan in de lobby, zwembad, bioscoop, mogelijkheden voor voetbal, tennis, basketbal, badminton, squash, bowlen, minigolf, darten, een fitnessruimte, legowand, ballenbak, voetbalmuseum, megatafelvoetbal en ga zo maar door. Daarnaast kan je gratis gebruik maken van het naast gelegen monkeytown en kan je evt. naar het trampolinepark (deze is wel tegen betaling) wat ook naast het hotel ligt.

 

Wat is HUP hotel?

HUP hotel in Eindhoven is naar eigen zeggen 'het sportiefste hotel' van Nederland. Ze bieden tal van sportieve activiteiten aan, maar rusten kan ook, alles kan en mag. Het leuke is dat bijna álles inbegrepen is bij je verblijf. 
Het hotel is daarom ideaal voor gezinnen, maar ook met je team of collega's is dit top!

In de 10.000 m2, zeg maar twee voetbalvelden aan elkaar, is er voor iedereen wel iets bij. 


Kamers

Er zijn vijf verschillende kamers om in te overnachten, in verschillende prijscategorieën. Zo is er de:
BASE room, voor 2 personen,
CLUB room welke uitgebreid kan worden naar 4 personen,
↬ CLUB FAMILY; kamer voor 4 personen, uit te breiden naar 5 personen met een dubbele hoogslaper en ingebouwd 4-op-een-rij-spel
FAMILY XL; kamer voor 2 tot 5 personen met een stapelbed, ideaal voor gezinnen
TEAM XXL; geschikt voor 6 personen met een kitchenette, 2 regendouches en een living
MATCH ROOM; 2 hotelkamers naast elkaar met een tussendeur en ontdek de geheime 'pingpongtafel'. Ideaal voor grote gezinnen of familievakantie.

Wat is er altijd inbegrepen?

↬ Bij je verblijf zit ontbijt inbegrepen.
↬ Spelen in de Sport & Play area  (sommige sporten zoals tennis wel reserveren)
↬ Films kijken in de cinema (vraag je film aan bij de sports bar)
↬ Kinderopvang voor de allerkleinsten (wel reserveren)
↬ Toegang tot Monkeytown
↬ Zwembad, stoombad en sauna (16+)

 

Waar zitten dan wel extra kosten aan verbonden?

↬ Bowlen
↬ Jumpen bij naastgelegen Street Jump
↬ Huurfietsen
↬ Behandelingen bij de Health Spa
↬ Eten en drinken bij de bar en grill 

 

Meer info

De Sport & Play faciliteiten binnen HUP zijn te gebruiken vanaf 15.00 uur op de dag van aankomst tot 13.00 uur op de dag van vertrek. Zo kunnen alle gasten hier optimaal gebruik van maken. 
Op de dag van uitchecken heb je nog gewoon (gratis) toegang tot Monkey Town. Je haalt je bandje hiervoor op bij de receptie.

 

Onze ervaring

Voordat we naar het hotel zijn gegaan, hebben we Eindhoven ontdekt. Stad in gegaan, drankje gedaan, geluncht, bezienswaardigheden bekeken en gingen rond half 3 richting het hotel, aangezien je vanaf 15.00 gebruik kan maken van de faciliteiten ed.
Wij kwamen aan bij HUP en zien gelijk de leuke receptie met een glijbaan en schommelstoelen. Verder staat er een pooltafel, mega voetbaltafel en zien we de sportsbar. 
Na het inchecken gaan we naar onze kamer en onderweg zie je op het tapijt een soort atletiekbaan en sportlijnen, er rennen kinderen voorbij en het is ons gelijk duidelijk dat we de kinderen niet hoeven te instrueren om hier 'rustig' te moeten zijn 'want we zijn wel in een hotel met andere gasten'. ;)
Wij zetten onze koffers op de kamer en gaan de sporthal ontdekken. We spelen hier verschillende spellen; pingpong, voetballen tegen de muur, midgetgolf, basketbal en wat andere spellen, we drinken tussendoor wat bij de sportsbar, spelen nog even verder en na al dit spelen beginnen we wat trek te krijgen.
We frissen ons nog even op en eten een hapje buiten de deur bij Pannenkoekenrestaurant de Proeftuin.
's Avonds wordt er nog wat gespeeld en bekijken we het hotel verder. We komen langs het voetbalmuseum, ballenbak, bowling, fitnesszaal en bekijken vast waar het zwembad is. We zijn nu wat afgedraaid van de hele dag dus besluiten hier morgen ochtend heen te gaan. Voor nu douchen, tanden poetsen en kinderen naar bed! Wij kijken nog wat tv, spelen een spelletje en gaan dan ook lekker slapen.

Na een goed nachtje zijn de kinderen toch vroeg wakker, we besluiten daarom om gelijk naar het zwembad te gaan. We zijn de enigen en hebben het zwembad en bubbelbad voor onszelf! Later komen er nog een ouder stel en een ander gezin bij en de kinderen spelen wat samen. Het is nog heel rustig op dit tijdstip!
Terug naar de hotelkamer, douchen en lekker ontbijten! Er is volop keus!
Hierna gaan de kinderen nog even spelen in de Sport & Play area, kijken een stukje van Stitch in de cinema, bouwen met lego en dan pakken we vervolgens onze koffers in om uit te checken. 
Hierna gaan we nog bowlen (tegen betaling & met reservering) en naar Monkey Town.
Op de dag van vertrek kun je nog gratis gebruik maken van Monkey Town en bowlen. Wij wilden optimaal genieten van wat het hotel zelf allemaal te bieden heeft en gaan hier daarom pas na het uitchecken naar toe. We zijn hier namelijk maar 1 nachtje en er is zoveel te doen!
Wij hebben twee hele leuke dagen gehad en komen zeker nog eens terug!

Google locatie: HIER

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.