Cuber Veluwe

Gepubliceerd op 20 mei 2022 om 22:00

Heerlijk verblijf in een outdoor suite op de Veluwe

Na wat zoeken op internet naar een wat bijzonderder verblijf stuit ik op Cuber, onderdeel van Roompot. Het ziet er veelbelovend uit en ik boek een overnachting in mei.

Een week voordat we bij Cuber overnachten krijg ik een mail met instructies om een app te downloaden en in te loggen door middel van mijn reservering. Hiermee kan ik straks een personal guide kiezen, inchecken, de deur openen, temperatuur in de suite en gordijnen regelen. Ik ben benieuwd! Dit is nieuw voor mij..

Ik kies na aanleiding van een aantal gestelde vragen over mijn interesses en voorkeuren voor mijn 'guide' en moet nog even afwachten.  Een dag voor aankomst kan ik verder in de app, kan ik de route zien en welk huisje we straks zitten. Er wordt aangegeven dat ik bij eventuele vragen over het verblijf of de omgeving bij mijn 'guide' terecht kan.

Op de dag van aankomst is inchecken niet nodig. Er is aangegeven vanaf welke tijd we in de suite terecht kunnen en als ik voor de deur sta, kan ik via de app de deur openen. De eerste keer dat ik dit doe, check ik automatisch in. Een uur na aankomst krijg ik een berichtje van mijn 'guide' dat ze ziet dat ik ingecheckt ben, vraagt of alles naar wens is en wenst me een prettig verblijf. Wat grappig dit! We doen de gordijnen open via de app (dit kan ook handmatig in het huisje, maar hé we proberen de app wat meer uit aangezien dit een nieuw concept is voor ons) en stellen de gewenste temperatuur in. 

Wat een mooi huisje! Het is sfeervol ingericht en we hebben fantastisch uitzicht! De badkamer heeft een glazen dak wat een heel licht en mooi effect geeft en ook in de slaapkamer hebben we een groot raam met mooi uitzicht. Er zit een klein keukentje in en we besluiten een kleine boodschap te doen, halen wat lekkers voor een borrel en ontbijt voor morgen ochtend. Ontbijt is ook optioneel te bestellen via de app, maar wij kiezen anders. We borrelen gezellig op het terras en genieten van de rust en vele vogels. 's Avonds gaan we gezellig een hapje eten samen, zo vaak zijn we immers ook niet meer samen dus nemen het er van. Bij terugkomst is het inmiddels donker en bewonderen we de vele sterren die hier zichtbaar zijn! Prachtig!

De volgende ochtend genieten we weer op het terras van de vogelgeluiden en zitten we heerlijk in het zonnetje. De big four die we volgens de website zouden kunnen spotten, hebben we niet gezien, maar wat een fijn verblijf!


Kleine kanttekening is dat het naar mijn inziens wel afhankelijk is in welk huisje je verblijft, of je een mooi wijds uitzicht hebt.

Reactie plaatsen

Reacties

S.G. Grootes
2 jaar geleden

Leuk om te lezen! Lijkt me ook leuk om eens naar toe te gaan.