Foodhall, Scheveningen

Gepubliceerd op 27 november 2023 om 21:32

Ben je in Scheveningen? Breng dan ook een bezoekje aan de Foodhall! Hier heb je keuze uit 16 keukens op één locatie. Er is voor ieder wat wils! Ideaal als je met een gezelschap bent die allemaal wat anders wilt eten, zoals wij vandaag.


Foodhall Scheveningen is geïnspireerd op de sfeer van een gezellige, wereldse markt vol lichtjes en geluiden. Je kunt hier samen eten en  drinken in één sfeervolle ruimte. Je hebt keuze uit 16 wereldse en (inter-)nationale foodstands. Tip; maak even een rondje door de foodhall om te zien wat er allemaal aangeboden wordt en maak dan je keuze.. Ik ga voor Surinaams, mijn man voor Grieks en de kinderen kiezen voor friet.  Voor het toetje die we tijdens het rondje al gespot hadden, zijn we wel eensgezinds en halen een overheerlijke wafel. 

↬ Strandweg 161 Den Haag (aan de boulevard, vlakbij de pier)
↬ Geopend op woe t/m zo van 12.00 - 22.00 (vr & za 00.00, foodstands wel tot 22.00)
↬ Zomers is er een optie om via een link (zie website) eten te bestellen en betalen, een sms te ontvangen als het klaar is en het dan op te halen en mee te nemen naar het strand. Alles wordt dan verpakt in biologisch afbreekbare materialen.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.