Avonturia de Vogelkelder, Den Haag

Gepubliceerd op 9 augustus 2021 om 19:23

In Avonturia de Vogelkelder heb je Mappa Mundia. Daar kan je goud zoeken, archeologische opgravingen doen, door de grotten, een haven en riool wandelen, avonturenboom en krijg je les van pinguïns over de spullen die professor Das heeft verzameld. Voor kinderen een hoop te zien en te doen (binnen) daarnaast is het ook een dierenspeciaalzaak waar je van alles kan vinden. Leuk om eens naar toe te gaan!

 

Mappa Mundia

Je begint bij het Goudzoekhuisje. Daar krijg je een plattegrond mee en kom je als eerste aan bij de archeologische opgravingen. Je kunt hier zoeken naar stenen, schelpen, haaientanden en goud. Per kind mag je 2 items meenemen. 
Hierna kom je bij het grottenstelsel uit. Hier kan je over stenen die in het water liggen lopen, langs tempels en druipstenen, kun je dieren vinden en een mummie! 
Verder heb je de haven van Bombay waar de kinderen kunnen spelen en klimmen. Iets verderop heb je 
het Haagse rattenriool waar je doorheen kan lopen, maar waar ook ratten en muizen zijn.
Uiteindelijk kom je bij de Pinguïn academie uit waar professor Das een hele verzameling objecten, skeletten en andere items heeft die hij heeft gevonden tijdens zijn reizen. Vanuit de academie kan je het huis van Professor Das in lopen waar nog meer bijzondere dingen liggen. 

 

De kinderen vonden het erg leuk! Ook in de dierspeciaalzaak is een hoop te zien.

 

↬ Dierspeciaalzaak is gratis, Mappa Mundia gedeelte is t/m 2 jaar gratis, 3+ €6,95 (aug '21)

↬ 7 dagen per week open, ma t/m vr 09.00 - 18.00, zat 09.00 - 17.00 en zo 12.00 - 17.00

↬ Parkeren kan voor de deur of omgeving. Soms wel even zoeken.

↬ Mappa Mundia is niet toegankelijk met rolstoel of kinderwagen. 

↬ Op het Jan Huybersplein kan je plaatsnemen aan tafeltjes en eigen meegebrachte dingen nuttigen. Aan het einde van Mappa Mundia is Avonturia's Kitchen waar je evt. iets kan halen.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.