Berkenhof tropical zoo, Kwadendamme (Zeeland)

Gepubliceerd op 28 februari 2023 om 22:03

Een kleine dierentuin en speelpark (grotendeels overdekt) ineen. Ideaal voor ons vandaag, gezien de natte sneeuw. Daarnaast is het park verkozen tot leukste uitje van Zeeland 2023 en heeft het daarvoor diverse andere prijzen gewonnen. Wij zijn benieuwd!

 

Wandelend tussen de tropische planten en bloemen kan je allerlei dieren zien. Vogels,  vlinders, kikkers, aapjes, kameleon, maar ook krokodillen, slangen en spinnen! (Aantal uiteraard achter glas of tralies).

 

Er is ook een educatief stukje met fossielenmijn, dino's en natuurklas. Daarna kunnen de kinderen zelf klimmen, klauteren en kliederen in de natuurspeeltuin.  Heel leuk aangelegd,  in junglethema. Buiten is er ook een speelbos en met mooi weer een spetterspeeltuin. Tegen een kleine vergoeding kan je schat- (edelstenen) zoeken of midgetgolfen.

 

Het was iets kleiner dan we hadden verwacht, maar genoeg te doen en de kinderen hebben het erg naar hun zin gehad! Het was ondanks de voorjaarsvakantie niet zo druk (weet niet hoe dat Zomers is)..

De natuurspeeltuin was een groot succes! En de dieren en dino's vonden ze erg interessant. Je kon toen wij er waren ook met een slang op de foto en dat was erg spannend! M'n dochter vond het doodeng, 'ik vind dat de engste dieren ooit mam', maar heeft er uiteindelijk wel een geaaid en m'n zoontje durfde het wel en vond het superstoer! Konden wij natuurlijk niet achterblijven..

 

↬ Geopend van 10.00 - 17.00 van di t/m zo, over het algemeen op maandags gesloten (vakantie uitgezonderd), check de website voor actuele openingstijden.

↬  0 tm 2jr gratis, 3-12 jr €12,50, 13+ €13,50

↬ Reserveren aan te raden, er zijn een max. aantal bezoekers toegestaan.

↬ Aan te raden kleding aan te doen wat vies mag worden en evt schoon setje kleding (zomers badpak/zwembroek)

↬ Honden niet toegestaan.

↬ Horeca en toiletten aanwezig

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.