Tribute to MTV Unplugged

Gepubliceerd op 2 maart 2024 om 22:01

'Wie aan MTV Unplugged denkt, denkt aan de vocale uithaal van Kurt Cobain, Eddie Vedder die teksten op zijn arm schreef, enerzijds de melancholie van Alice in Chains en anderzijds de luchtigheid van Roxette. Maar vooral de sfeer en beleving is het grootste handelsmerk geweest in het succes van dit fantastische programma, dat met name zijn hoogtijdagen kende in de jaren ‘90'.
Zo kondigt Rocko Events The Unplugged Experience - a Tribute to MTV Unplugged aan. Akoestische muziek, op zeer bijzondere locaties door heel Nederland. 

 

De band bestaat uit een 17 muzikanten die een eerbetoon spelen uit het beste van de MTV Unplugged reeks. De muziek is gevarieerd van Alanis Morisette tot Eric Clapton, REM, Lenny Kraviz, Pearl Jam, Nirvana en nog veel meer.  De muzikanten wisselen elkaar af waardoor je soms een zangeres en een enkele gitaar hoort en op een ander moment een complete band. Vaak komen er ook gastoptredens langs. 


Daarnaast zijn deze avonden op unieke locaties. Denk aan kerken en amfitheaters. 
Wij gingen naar Den Haag, waar het plaatsvond in de Grote Kerk. Dit geeft naar mijn mening wel echt een extra bijzondere sfeer aan alles. We hebben genoten van goede muziek in een mooie ambiance! (Kijk op mijn instagram voor videobeelden)

 

Voor meer info of tickets, kijk even op hun website.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.