Wijnfestijn

Gepubliceerd op 9 maart 2024 om 08:28

Het Wijnfestijn tourt door heel Nederland om unieke locaties om te toveren tot een gezellig Wijnfestival. Je kunt hier heerlijke wijnen proeven, gerechtjes eten en er is gezellige muziek. 


Samen met een vriendin ging ik naar het Wijnfestival in Den Haag wat in de Grote Kerk werd gehouden. Bij binnenkomst krijg je een glas, waarvan gevraagd wordt deze de gehele avond bij je te houden en aan het einde weer in te leveren. 
We liepen de kerk in en je voelt gelijk de gezelligheid. Overal hingen lichtjes, staan lange tafels, maar ook kleinere tafeltjes met stoeltjes, staan stands met diverse wijnen, proeverijen, lekkere hapjes en stond er een dj te draaien.
Na onze jas te hebben opgehangen lopen eerst even rond om te kijken wat er allemaal is. We besluiten uiteindelijk bij een stand wijntjes die halen die ons op dat moment het meeste aansprak, halen er een kaasplank bij bij een andere stand en zoeken een plekje. Hierna halen we nog wat wijntjes bij andere stands en hoe verder de avond vordert, hoe meer de sfeer er in komt. Er wordt gelachen, gedanst, gegeten en gedronken. Top avond!

 

↬ Bestel je op tijd een kaartje voor het wijnfestijn, kan dit al vanaf 13,50, anders 16 euro. (feb '24)

↬ Geopend van 16.00 tot 00.00, weekend 13.00 - 00.00 (Let op, tijden kunnen per locatie verschillen)

 

Wil je meer weten over locaties, data of een kaartje kopen? Check dan even de website.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.