de Boomhuttenclub, Den Haag

De boomhuttenclub is een restaurant in hartje Den Haag waar je kunt ontbijten of lunchen terwijl de kinderen lekker kunnen spelen in een afgeschermd gedeelte met houten boomhutten. 

Lees meer »

Pavarotti Kijkduin

Pavarotti Kijkduin heeft het grootste zeeaquarium in een restaurant van Europa. In dit 40.000 liter gevulde zoutwater aquarium zwemmen allelei tropische vissen, een murene en twee black tip sharks!

Lees meer »

Dolle Diva, Amersfoort

Dolle Diva is een eetbar die je niet wilt missen. Met een plafond vol kroonluchters, prachtige bar, mooie wandbeschilderingen en decoraties, fluwelen banken en neon borden kijk je je ogen uit.

Lees meer »

Foodhall, Scheveningen

Ben je in Scheveningen? Breng dan ook een bezoekje aan de Foodhall! Hier heb je keuze uit 16 keukens op één locatie. Er is voor ieder wat wils! Ideaal als je met een gezelschap bent die allemaal wat anders wilt eten, zoals wij vandaag.

Lees meer »

The Pizza Show

Afgelopen weekend zijn we naar de Pizza Show geweest in Den Haag. Dit is een unieke pizza ervaring op een historische plek, dit keer in de Oude Kerk Scheveningen.

Lees meer »

By Ami, Den Haag

Twee weken geleden is dit bijzondere restaurant in Den Haag geopend. Ze hadden al een vestiging in Rotterdam, maar nu dus ook een in Den Haag. Ik was hier erg benieuwd naar!

Lees meer »