de Boomhuttenclub, Den Haag

Gepubliceerd op 1 mei 2024 om 19:17

Wat is de boomhuttenclub?

De boomhuttenclub is een restaurant in hartje Den Haag waar je kunt ontbijten of lunchen terwijl de kinderen lekker kunnen spelen in een afgeschermd gedeelte met houten boomhutten. 


Samen met een vriendin en onze kinderen gingen we hier lunchen. Bij binnenkomst zie je direct het speelgedeelte al. Je ziet houten speelhuisjes die met klimnetten aan elkaar verbonden zijn, speelauto's en een treinbaan. De speelruimte is met glazen wanden afgeschermd van het gedeelte waar je kan eten waardoor je wel goed zicht hebt op de kinderen, maar je het geluid minder meekrijgt ;)

Op de menukaart staan voornamelijk biologische/ bio-dynamische producten. Een 'fristi' bestellen kan dus niet, maar de appel-aardbei sap was heerlijk! We bestelden tosti's en pannenkoeken en terwijl wij gezellig konden kletsen, hebben de kinderen zich uitgeleefd bij de boomhutten. Toen het eten er was, hebben we heerlijk gegeten waarna de kinderen weer snel wilden spelen. 
De prachtige tuin hoort niet bij het restaurant, dus naar buiten is geen optie (handig om rekening mee te houden met evt. warm/ mooi weer)

We hebben heerlijk gegeten en de kinderen hebben fijn kunnen spelen!

 

↬ Geopend van ma t/m do van 09.00 - 15.00 en vr t/m zo van 09.00 - 17.30 (vr 17.00)
↬ Om kinderen te laten spelen betaal je €3,50 voor een dagkaartje, of 40 euro per jaar. Ben je met meerdere kinderen in een gezin kan je ook een jaarabonnement kopen voor 60 euro voor het hele gezin. 
↬ Geadviseerd wordt om niet met sokken te spelen i.v.m. gladheid 
↬ Vergelijk het niet met een 'monkeytown', het is een restaurant waar kinderen een heel leuk speelgedeelte hebben.

 

Google maps locatie: Hier

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.