By Ami, Den Haag

Gepubliceerd op 20 oktober 2023 om 20:56

Twee weken geleden is dit bijzondere restaurant in Den Haag geopend. Ze hadden al een vestiging in Rotterdam, maar nu dus ook een in Den Haag. Ik was hier erg benieuwd naar!

 

By Ami is een Urban Bistro. Je kunt hier lunchen, dineren, high teaen, high gin, high cocktail en shared dining doen. Ze hebben twee locaties met beiden een net iets ander interieur, maar beiden bijzonder!

 

Samen met een vriendin ben ik op donderdag na werk in Den Haag wat cocktails gaan drinken en hebben nog een toetje gegeten. Het restaurant is vrij prijzig, maar wat we gegeten en gedronken hebben was écht heel lekker! Daarnaast is het personeel heel vriendelijk en de entourage prachtig! Het is heel kleurrijk met prachtige muren en aankleding, je raakt niet uit gekeken! Ik vond het een festival/efteling achtig sfeertje hebben en met het lekkere eten dus echt een aanrader!

Wij namen trouwens de Salted Chocolate Peanut Butter Pie en Rolo Cheesecake en een Frozen Pornstar Martini en Frozen Strawberry Daiquiri. Zoals je op de foto's kan zien wordt er echt aandacht aan de presentatie besteed.

Ga trouwens ook even via de 'poort naar de hemel' inclusief mist naar het toilet, ook daar is het prachtig. En denk je daar te twijfelen aan jezelf en psychotisch te worden? Nee hoor, het klopt; je hoort daar een vrouwenstem haha


↬ Prinsestraat 5a, Den Haag  // Antoine Platekade 983 Rotterdam
↬ Geopend op maandag t/m zondag van 11.00 - 23.00 (Den Haag okt '23)
↬ Over smaak valt te twisten, maar een bijzondere locatie is het zeker! (en ik hou daarvan! ;) )

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.